![Chicken Provencale Chicken Provencale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B924D14-197F-4C44-8997-37F9FFC64B5B/Derivates/870BB084-1978-4481-904B-9CC2A7DA3609.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g red wine vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 750 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 250 g cherry tomatoes
- 5 juniper berries
- 20 black olives
- 300 g courgettes, cut in pieces (1.5 cm)
- 200 g aubergines, cut in pieces (1.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in pieces (1.5 cm)
- 1000 g water
- 20 g fresh basil leaves (optional)
- 1 lemon, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2279 kJ / 545 kcal
- Białko
- 47.9 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
Alternatywne przepisy
Roast Carrot Butter
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min