Urządzenia i Akcesoria
Chicken Provencale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.9 g
Kalorie
2279 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Vegetable soup
35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Minestrone
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Seafood Risotto
40 min