Urządzenia i Akcesoria
Chicken Provencale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.9 g
Kalorie
2279 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min