Urządzenia i Akcesoria
Chicken Provencale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.9 g
Kalorie
2279 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Seafood Risotto
40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Veracruz Fish
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min