Urządzenia i Akcesoria
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
frozen spinach defrosted and drained80 g
-
ricotta cheese80 g
-
toasted pine nuts50 g
-
chicken breast fillets butterflied (see tip)4
-
prosciutto8 slices
-
mozzarella sliced125 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
1149 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min