Urządzenia i Akcesoria
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
frozen spinach defrosted and drained80 g
-
ricotta cheese80 g
-
toasted pine nuts50 g
-
chicken breast fillets butterflied (see tip)4
-
prosciutto8 slices
-
mozzarella sliced125 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
1149 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min