Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Aubergine and Almond Dip
20 min
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.