Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.