Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 600 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 75 g de sucre en poudre
- 5 œufs
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 520 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pots de crème au chocolat
40min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
8h 15min
Crème renversée au caramel
4h 50min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Yaourts et noix de pécan caramélisées
13 godz. 30 min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème renversée au chocolat
1 godz.
Crème onctueuse caramel-café
1sa 45 dk
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Crème pâtissière légère au cacao WW (ex- Weight Watchers®)
20min
Tarte au chocolat
1h 40min