
Urządzenia i Akcesoria
Butterbredele
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pièces
Składniki
-
2 œufs
-
le jus d'1/2 citron jaune (opcjonalnie) non traité
-
1 c. à soupe de kirsch (opcjonalnie)
-
125 g de beurre doux coupé en morceaux
-
125 g de sucre en poudre
-
1 c. à café de sucre vanillé maison
-
350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
95 kcal /
401 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Biscuits de Noël
10 Przepisów
Francja
Francja