Décembre - Bûche choco caramel

Décembre - Bûche choco caramel

2.0 23 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

Le biscuit
  • œufs
    4
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    130 g
  • de beurre demi-sel
    120 g
  • de farine de blé
    100 g
La ganache au chocolat
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
La crème chantilly
  • de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
    380 g
  • de sucre glace maison
    20 g
  • de caramel au beurre salé
    3 c. à soupe
  • de cacao en poudre non sucré
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 613 kcal / 2553 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...