Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les biscuits à la cuillère
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge
La garniture
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g de fromage blanc nature
- 500 g de fraises fraîches, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1747 kJ / 415 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Fraisier
12h 45min
Couronne de choux aux fraises
2 godz. 30 min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Mousse surprise
14 godz.
Charlotte aux fraises
12h 30min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Amandine à la cerise
2 godz.
Cheesecake à la framboise
3h 30 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Gâteau magique aux framboises
3 godz. 15 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Flan pâtissier
4h 25min