Tortini di zucca
TM5 TM6

Tortini di zucca

3.3 (49 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 1000 g di acqua
  • 2 - 3 grani di pepe nero (opcjonalnie)
  • 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
  • 10 g di burro per imburrare
  • 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
  • 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
448 kJ / 107 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy