
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g d'oignons jaunes coupés en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 250 g de poivrons rouges coupés en lanières
- 200 g de poivrons verts coupés en lanières
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 400 g de tomates coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de thon frais (4 pavés ou 4 tranches)
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 286.8 kcal / 1204.5 kJ
- Białko
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Sód
- 352.5 mg