Gratin de ravioli

Gratin de ravioli

4.5 48 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g de céleri branche en morceaux
  • 30 g de carotte en morceaux
  • 40 g huile d'olive et un peu pour le plat
  • 500 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
  • 800 g de concassé de tomates
  • 150 g d'eau
  • ¼ c. à café de sel
  • ½ - 1 c. à café de poivre noir moulu
  • ¼ c. à café de poivre de Cayenne moulu
  • 750 g de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage
  • 300 g de ricotta fraîche
  • 300 g de mozzarella en fines lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 610.8 kcal / 2555.4 kJ
Białko 37.2 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 24.2 g
Sód 1079.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...