Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

3.5 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 50 d'échalotes
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 20 g de jus de citron
  • 200 g d'eau
  • 800 g de jus d'orange
  • 400 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de saint-pierre détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 70 g de lait
  • 4 pincées de sel
  • 3 pincées de noix de muscade en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1803.5 mg
Białko 31 g
Kalorie 4851 kJ / 1165 kcal
Tłuszcz 80 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 44.5 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...