Papillote de cabillaud, coques et asperges

Papillote de cabillaud, coques et asperges

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon rouge coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges en tronçons (3 cm)
  • 500 g de dos de cabillaud coupé en quatre
  • 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 tiges de cerfeuil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 963 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...