![Green Goddess Salad Green Goddess Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c55786a274266c169a6695ffab66a59/Derivates/cc493dc947711b938af463f2928d2363d2782f13.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Green Goddess Dressing
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz walnut pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh basil leaves
- 1 oz spinach leaves, fresh
- 4 oz lemon juice, freshly squeezed
- 1 oz rice wine vinegar
- 2 oz olive oil
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
Fennel Salad
- 12 oz fennel bulbs, cut into pieces
- ½ oz fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 8 oz Lebanese cucumber, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz green apple, quartered
- 5 oz green onions, (approx. 2 bunches)
-
8
oz fresh green peas, cooked
lub 8 oz frozen peas, cooked - 5 oz walnut pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1118.9 kJ / 267.4 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 433.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Chopped Asian Salad
20 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Creamy Broccoli Salad
10 min