Urządzenia i Akcesoria
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1523.4 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
86.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Taco Filling
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Basic Quinoa
35 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.