Urządzenia i Akcesoria
Vegan "Beefy" Burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
walnut half6 oz
-
portobello mushrooms stems and gills removed, in pieces8 oz
-
vegan margarine3 oz
-
cooked brown rice (see Tip)13 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
red beets grated1 tbsp
-
vegan mayonnaise plus extra to serve1 oz
-
tamari sauce1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
-
hamburger buns to serve8
-
mustard to serve
-
lettuce to serve
-
tomatoes sliced, to serve
-
red onions sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1014 mg
Białko
12 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Pesto
10 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min