Urządzenia i Akcesoria
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850.6 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
2304 kJ /
550.7 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Feta Pasta
50 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Smoky Black Bean Soup
35 min