
Wersje kompatybilne
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1399 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g