Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 159 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 Min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Purée d'aubergines et de pois chiches
1 Std. 5 Min
Sucre au fenouil
5 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Epinards à la crème
25 Min
Quartiers de poire vapeur (200-400 g)
15 Min
Pistou de fanes de carottes
5 min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 Std.