Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de fèves fraîches
- 1 oignon blanc, ciselé
- 1 oignon nouveau, ciselé
- 1 bouquet de feuilles de menthe fraîche, ciselé
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 224 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Carottes râpées à la marocaine
10 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Œuf mollet aux asperges
1h 20min
Epinards à la crème
25min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Asperges sauce à l'orange
55min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min