Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards

Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards

3.8 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 200 g d'asperges vertes coupées en deux
  • 3 jaunes d'œufs
  • 200 g de lait de coco
  • 100 g de lait
  • 50 g d'épinards frais
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 blancs d'œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 122.3 kcal / 507 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 230.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...