
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti all'amatriciana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
40 g di Pecorino romano a pezzi (2-3 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
-
400 g di pomodori pelati in scatola
-
1 peperoncino rosso piccante
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe
-
320 g di spaghetti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
483 kcal /
2021 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
60.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy