Spaghetti all'amatriciana

Spaghetti all'amatriciana

4.4 120 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Pecorino romano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • 400 g di pomodori pelati in scatola
    400 g di passata di pomodoro
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 320 g di spaghetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 483 kcal / 2021 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 60.4 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...