
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli risottati tonno e capperi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
15 g di olio extravergine di oliva
-
½ spicchio di aglio senz'anima
-
5 foglie di prezzemolo fresco lavate
-
180 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
10 g di capperi sott'aceto
-
80 g di pasta secca tipo fusilli
-
55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
454 kcal /
1899 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby...per te!
5 Przepisów
Włochy
Włochy