
Urządzenia i Akcesoria
Pennette all'arrabbiata veloci
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione
Składniki
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di prezzemolo fresco lavate5 foglioline
-
spicchio di aglio senz'anima½
-
peperoncino secco di piccole dimensioni (1-1,5 cm)1
-
di pomodori datterino maturi a metà100 g
-
di acqua200 g
-
di sale1 cucchiaino raso
-
di zucchero1 pizzico
-
di pasta tipo penne (cottura 10 min.)100 g
-
di pecorino romano grattugiato10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
75.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

È pronto! a tavola
11 Przepisów
Włochy
Włochy