
Urządzenia i Akcesoria
Pollo in umido ai funghi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
spicchi di aglio3
-
di funghi champignon puliti e a fette250 g
-
di pollo a pezzi (cosce, ali, petto)1000 g
-
di acqua50 g
-
di vino bianco50 g
-
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)1
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato fresco½ cucchiaino
-
di pane casereccio tostato8 fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
605 kcal /
2531 kJ
Białko
43.9 g
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di Carne
59 Przepisów
Włochy
Włochy