Spaghetti alla carbonara
TM31 TM5 TM6

Spaghetti alla carbonara

3.6 (135 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (opcjonalnie)
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolle
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
    lub 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
  • 350 g di spaghetti
  • 3 uova
  • 1 tuorlo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2540 kJ / 607 kcal
Białko
30.7 g
Węglowodany
63.2 g
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy