Papillotes de merlu et petits pois, sauce aux herbes

Papillotes de merlu et petits pois, sauce aux herbes

3.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de petits-suisses
    200 g
  • le jus d'un citron jaune
  • botte d'aneth frais effeuillée
    ½
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1000 g
  • de riz
    200 g
  • de petits pois surgelés
    350 g
  • oignons frais, en rondelles
    4
  • de filets de merlu
    500 g
  • citron jaune en rondelles
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 575 kcal / 2418 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...