
Urządzenia i Akcesoria
Quiche andouille, pommes et camembert
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts
Składniki
-
de farine de blé et un peu pour fariner240 g
-
de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule120 g
-
d'eau froide80 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de lait150 g
-
œufs4
-
de crème150 g
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
d'andouille de Vire20 tranches fines
-
de pommes coupées en fines lamelles400 - 500 g
-
de camembert coupé en tranches fines200 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
391 kcal /
1635.4 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
29.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
633 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja