Quiche andouille, pommes et camembert

Quiche andouille, pommes et camembert

3.8 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    240 g
  • de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
    120 g
  • d'eau froide
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de lait
    150 g
  • œufs
    4
  • de crème
    150 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'andouille de Vire
    20 tranches fines
  • de pommes coupées en fines lamelles
    400 - 500 g
  • de camembert coupé en tranches fines
    200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 391 kcal / 1635.4 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 29.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 633 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...