Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 œufs
- 120 g de beurre mou
-
50
g de whisky
lub 50 g de rhum - 150 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 6 parts
- Kalorie
- 14942 kJ / 3579 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 325 g
- Tłuszcz
- 223 g
- Błonnik
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat
3h 25min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Coupelles de chocolat
2h 45 min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 godz. 55 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12j 20 menit
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Le drômois
12h 45min
Mystère au chocolat
8h 30 min
Crème anglaise
10 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3j 10 menit
Charlotte au chocolat
6hod. 20min