Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue au citron vert
- 200 g de sucre en poudre
- 3 pointes de couteau de colorant alimentaire vert
- 4 blancs d'œufs
- 50 g de jus de citron vert
Le sorbet pomme-kiwi
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pommes, préalablement congelées en morceaux
- 2 kiwis, préalablement congelés en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Bouchée croquante à l'abricot
24 godz. 55 min
Minitartes fines au chocolat
1h 30min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Dessert meringué comme un mojito
9hod.
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Tarte aux deux citrons sans gluten
3h
Couronne fruitée
6 Std.
Brioches fourrées au praliné
2ωρ. 45 λεπτ.
Gaspacho tomate-fraise
2小时 15 分钟
Charlotte mangue-Passion
5 Std.
Meringue italienne
30 min