Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue au citron vert
- 200 g de sucre en poudre
- 3 pointes de couteau de colorant alimentaire vert
- 4 blancs d'œufs
- 50 g de jus de citron vert
Le sorbet pomme-kiwi
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pommes, préalablement congelées en morceaux
- 2 kiwis, préalablement congelés en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Sorbet aux fruits
10 min
Galette des Rois aux châtaignes
1h 25min
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min
Brioches fourrées au praliné
2h 45min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Sorbet banane-spiruline
12 Std.
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10 min
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
Tarte au citron
12 Std.
Iles flottantes
1 godz.
Mousse au chocolat magique
15 Min