Gaspacho tomate-abricot

Gaspacho tomate-abricot

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 250 g d'abricots frais coupés en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 30 g de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
  • 80 g de tomate coupée en morceaux
  • ½ c. à café de paprika doux en poudre (opcjonalnie) et un peu pour la finition
  • 1 pincée de sel
  • 40 g de jambon serrano coupé en morceaux
  • 150 g de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
    150 g de feta, émiettée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 964 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 372 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...