Tiliccas sarde
TM6 TM5

Tiliccas sarde

3.4 (7 ocen)

Składniki

Impasto (pasta violada)

  • 30 g di strutto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di acqua

Ripieno

  • 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
  • 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di miele
  • 50 g di acqua
  • 50 g di farina tipo 0

Terminare la preparazione

  • codette colorate q.b. per guarnire

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
728 kJ / 174 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
28.9 g
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy