Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.5 31 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

Biga
  • di acqua
    30 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di caffè solubile
    5 g
  • di zucchero
    10 g
  • di farina manitoba
    85 g
Primo impasto
  • uovo
    1
  • di zucchero
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di farina manitoba
    105 g
  • di amaretti sbriciolati
    10 g
Secondo impasto
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di zucchero
    50 g
  • di farina manitoba
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di burro a tocchetti
    85 g
  • uovo
    1

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 2623 kcal / 10974.6 kJ
Białko 58.6 g
Tłuszcz 108.9 g
Węglowodany 346 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 63.3 g
Sód 215 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...