Pandoro al caffè con salsa al caramello
TM6 TM5 TM31

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.5 (30 ocen)

Składniki

Biga

  • 30 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di caffè solubile
  • 10 g di zucchero
  • 85 g di farina manitoba

Primo impasto

  • 1 uovo
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di burro
  • 105 g di farina manitoba
  • 10 g di amaretti sbriciolati

Secondo impasto

  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 50 g di zucchero
  • 150 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 85 g di burro a tocchetti
  • 1 uovo

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
10974.6 kJ / 2623 kcal
Białko
58.6 g
Węglowodany
346 g
Tłuszcz
108.9 g
Tłuszcz nasycony
63.3 g
Błonnik
8.8 g
Sód
215 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy