Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di zucchero
- 5 albumi
- 40 g di miele di acacia
- 280 g di mandorle pelate
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 5 tuorli
- 40 g di burro morbido
- 150 g di mandorle caramellate
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1648.8 kJ / 393.8 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 64.3 mg
Alternatywne przepisy
Crema al limone
10h 20 min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Crostata alla banana
4sa 30 dk
Budino ai 3 colori
8h
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Crostatine al limoncello
2sa 35 dk
Coppetta all'amarena
11 godz. 40 min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Torta Diplomatica
3h