Fruttone leccese al cioccolato

Fruttone leccese al cioccolato

4.6 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 pezzi

Składniki

Frolla al cacao
  • di zucchero
    140 g
  • di farina tipo 1
    210 g
  • di cacao amaro in polvere
    40 g
  • di bicarbonato di sodio
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro morbido
    100 g
  • uova
    2
Ripieno alle mandorle
  • di mandorle pelate
    150 g
  • di zucchero
    100 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • uova
    2
  • di confettura di pere (o a piacere)
    100 g
  • latte q.b. per spennellare
Glassa e termine della preparazione
  • di cioccolato bianco
    200 g
  • codette colorate

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 748 kcal / 3129 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 45.7 g
Węglowodany 61.6 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...