Merendina alla crema gianduia
TM5 TM31 TM6

Merendina alla crema gianduia

4.0 (14 ocen)

Składniki

  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 120 g di zucchero
  • 100 g di succo di arancia, carota e limone (ACE)
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di gocce di cioccolato fondente
  • 5 g di cacao amaro in polvere
  • crema gianduia a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
786.3 kJ / 187.9 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
8.4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.7 g
Sód
26.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy