Urządzenia i Akcesoria
Cioccolatini ripieni
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
30 pezzi
Składniki
Ganache alla crema di nocciole
-
30 - 50 g zucchero
-
50 g di nocciole tostate
-
10 g di latte in polvere
-
150 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
-
300 g di cioccolato bianco a pezzi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
26.3 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
609.3 kJ /
145.6 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Sospiri sardi (senza glutine)
1 godz.
Cioccolato plastico
12 godz.
Latte condensato
1 godz.
Zucchero a velo
5 min
Glassa di zucchero
10 min
Bon bon gelato
5 godz.
Cioccolato temperato
15 min
Caramelle toffee alle mandorle
1 godz. 45 min
Cioccolatini alla nocciola
2 godz. 20 min
Casette di pan di zenzero da tazza
5 godz. 30 min
Patate duchessa (TM6)
1 godz.