Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache alla crema di nocciole
- 30 - 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole tostate
- 10 g di latte in polvere
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 26.3 mg
Alternatywne przepisy
Crema al burro al cacao
10 Min
Mini donuts
4 Std.
Cappelli della befana
2j
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16 Std. 30 Min
Mattoni di pan di zenzero
2h 35min
Bon bon di marzapane
1j 50 menit
Cioccolatini ripieni al cocco
2 godz. 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2j
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Pop corn al caramello
1 godz.