
Urządzenia i Akcesoria
Panini ripieni di funghi cardoncello
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 pezzi
Składniki
Panini
-
di acqua240 g
-
di zucchero a velo40 g
-
di farina500 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di olio di oliva50 g
Ripieno
-
di gambi di sedano a pezzi400 g
-
di radice di bambù fresca60 g
-
di funghi cardoncello freschi500 g
-
di olio di oliva50 g
-
di salsa di soia40 g
-
di zucchero10 g
-
di pepe di Giamaica (pimento) in polvere½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 cucchiaino
-
di amido di mais (maizena)20 g
Terminare la preparazione
-
farina q.b. per infarinare
-
miele q.b.
-
semi di sesamo q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
195 kcal /
815.9 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Asia
10 Przepisów
Włochy
Włochy