Panini ripieni di funghi cardoncello

Panini ripieni di funghi cardoncello

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 pezzi

Składniki

Panini
  • di acqua
    240 g
  • di zucchero a velo
    40 g
  • di farina
    500 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di olio di oliva
    50 g
Ripieno
  • di gambi di sedano a pezzi
    400 g
  • di radice di bambù fresca
    60 g
    60 g di germogli di soia freschi
  • di funghi cardoncello freschi
    500 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di salsa di soia
    40 g
  • di zucchero
    10 g
  • di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • miele q.b.
  • semi di sesamo q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 195 kcal / 815.9 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...