Gelato biscotto gianduia
TM5 TM6

Gelato biscotto gianduia

3.0 (2 oceny)

Składniki

Gelato gianduia

  • 500 g di latte intero
  • 2 uova
  • 125 g di zucchero
  • 25 g di destrosio
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 20 g di farina di carrube
  • 50 g di panna (30-40% di grassi) fresca
  • 100 g di crema gianduia

Biscotti

  • 100 g di zucchero
  • 125 g di burro a pezzi
  • 2 uova
  • 20 g di cacao in polvere
  • 250 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1858 kJ / 444 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
55.2 g
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy