Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de noisettes
- 30 g de pecorino
- 500 g d'eau
- 700 g de chou romanesco en fleurettes, le pied en petits dés
-
200
g de crème de soja
lub 200 g de crème liquide légère - 3 œufs
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Gratin de potimarron et pomme de terre
1u. 20min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1u.
Gratin de blettes
1u.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Fenouil à la parmesane
1h 25min