Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre glace
- 200 g de chocolat noir 70%, en morceaux
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre
- 10 g de sucre vanillé, fait maison
- 3 oeufs
- 180 g de farine de blé
- 30 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Lemon curd
20min
Biscuits Brownie
1 Std. 35 Min
Biscuits aux amandes
1 godz.
Biscuits au pain d'épices
2h 20min
Biscuits au beurre
50min
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Brownies
50min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Ficelles croustillantes au chocolat
55 Min
Biscuits mous à la pistache
45min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3 Std. 15 Min