Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre glace
- 200 g de chocolat noir 70%, en morceaux
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre
- 10 g de sucre vanillé, fait maison
- 3 oeufs
- 180 g de farine de blé
- 30 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Biscuits Brownie
1h 35 min
Biscuits d'avoine sur bâtonnets
1h 30min
Gâteau marbré
2h 10min
Biscuits d'amour aux fraises
1h 10min
Biscuits aux amandes
1h
Délice aux amandes
1h
Biscuits au beurre
50min
Brownies
50min
Crackers au fromage
2h 30 min
Pain pitta
2h
Cookies aux pépites de chocolat
50min