Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre
- 4 blancs d'œufs (env. 100 g)
- 1 pincée de sel
- 1 - 3 pointes de couteau de colorant alimentaire, rouge, p. ex. Wilton, voir conseils pour l'intensité souhaitée.
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 7.9 mg
Alternatywne przepisy
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Meringues fantômes
12h 25min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Sirop de gousse de vanille
30 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10 min
Röstis de légumes racines (TM6)
50min
Tarte aux pommes
1h
Granité de melon
4h
Génoise
1h 50 min
Sauce hollandaise
15min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min
Oeufs bénédictine à l'érable au saumon fumé
40 Min