Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre
- 4 blancs d'œufs (env. 100 g)
- 1 pincée de sel
- 1 - 3 pointes de couteau de colorant alimentaire, rouge, p. ex. Wilton, voir conseils pour l'intensité souhaitée.
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 7.9 mg
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Guacamole
5 Min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4h 45min
Purée de pommes de terre classique
50 Min
Bœuf bourguignon
2 Std.
Massepain
1 Std. 10 Min
Ketchup
45min
Mini-Donuts
2h 45min
Meringue
10 Min
Sirop de thé glacé
30min
Purée Parmentier nature
55 Min