
Urządzenia i Akcesoria
Masque de carnaval
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 morceaux
Składniki
La pâte
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail250 g
-
de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux140 g
-
de sucre en poudre100 g
-
oeuf1
La décoration
-
de sucre en poudre200 g
-
blanc d'oeuf1
-
de jus de citron5 gouttes
-
colorants alimentaires
-
vermicelles de chocolat (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
318.9 kcal /
1336.6 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
48.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
116.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carnaval
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks