
Urządzenia i Akcesoria
Masque de carnaval
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 morceaux
Składniki
La pâte
-
250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
140 g de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux
-
100 g de sucre en poudre
-
1 oeuf
La décoration
-
200 g de sucre en poudre
-
1 blanc d'oeuf
-
5 gouttes de jus de citron
-
colorants alimentaires
-
vermicelles de chocolat (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
318.9 kcal /
1336.6 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
48.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
116.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carnaval
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks