Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de fraises décortiquées
- 450 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
- 395 g de lait concentré sucré
- ½ c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 115 g de fraises équeutées, tranchées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 37.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aux champignons faible en glucides
45 min
Galette de ratatouille
1h 30 min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50 min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1h
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Sauce à pizza
35min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2 godz.
Riz aux herbes
35min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat (Métrique)
1h 30 min
Cheddar râpé
5 Min
Crème Thermomix®
45 min