Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème

Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
18 portions

Składniki

  • 200 g de fraises décortiquées
  • 450 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
  • 395 g de lait concentré sucré
  • ½ c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 115 g de fraises équeutées, tranchées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 37.6 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 680.4 kJ / 162.6 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...