Wersje kompatybilne
Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
- 280 g de crème liquide
Les biscuits
- 75 g de chocolat fondant, en morceaux
- 125 g de beurre, en morceaux
- 65 g de sucre en poudre
- 155 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe de poudre de cacao
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits Brownie
1sa 35 dk
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Donuts sushi
Brak ocen
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5h 15min
Biscuits aux amandes
1h
Barres céréales tendres
1h
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Brownies
50 min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Cupcakes "cerveaux"
1 Std. 40 Min
Biscuits au pain d'épices
2h 20 min
Boules de neige au chocolat
1h