Urządzenia i Akcesoria
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
olive oil divided3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar½ tsp
-
4 skinless white fish fillet, (5-6 oz each)skinless salmon fillets (5-6 oz each)4
-
ginger, fresh root peeled and sliced1 inch
-
garlic clove1
-
shallot cut into pieces3 ½ oz
-
3 ½ oz onion, white part only, cut into piecesleek white part only, cut into pieces3 ½ oz
-
celery cut into pieces3 ½ oz
-
12 ½ oz carrotfrozen peas12 ½ oz
-
water16 oz
-
salt divided2 tsp
-
potatoes cut into pieces (½ in.)9 oz
-
14 oz mixed vegetablesbroccoli florets14 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
cream to taste2 - 3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The basic cookbook
177 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp Sauté
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Fish and Zucchini
35 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min