Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Guacamole
5 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Chopped Asian Salad
20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Texas Coleslaw
15 min
Beet Salad
15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min