Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Apple Wild Rice
50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min