![Cauliflower Tabbouleh Cauliflower Tabbouleh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88043538-405C-4A83-85ED-5250B3AC6D80/Derivates/22E9D016-A882-43C2-8D92-AEBF1A6A93E8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 22 oz cauliflower florets
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 3 oz red onion, in pieces (1 in.)
- 8 oz tomatoes, in pieces (1 in.)
- 8 oz cucumber, peeled, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Texas Coleslaw
15min
White Bean Salad
5 Min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 dk
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min