Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Chopped Asian Salad
20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Beet Hummus
20 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Southwest Quinoa
40 min