Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 22 oz cauliflower florets
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 3 oz red onion, in pieces (1 in.)
- 8 oz tomatoes, in pieces (1 in.)
- 8 oz cucumber, peeled, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Hummus
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min