Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Carrot Ginger Soup
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Black Bean Dip
5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min