Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
-
600
g de langoustines
lub 600 g de gambas - 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de brocoli, détaillé en petits bouquets
- 240 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 30 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 383 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30 Min
Tartare de légumes
30 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Risotto de printemps
55min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min