Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cottura della pasta
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Riso in bianco
25 min
Uova sode
20 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Insalata di riso
40 min
Cottura della pasta
25 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Insalata di pasta integrale
40 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 min