Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 170 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
- 700 g di acqua
- 350 g di spaghetti grossi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
La cacio e pepe
20 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne risottate alla vodka
35 Min
Rigatoni affumicati
25min
Pasta alla gricia
30 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min