Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen

Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen

3.7 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
    100 g
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    40 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen am Stück
    500 g
  • Champignons in Scheiben
    150 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    25 g
    25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Tomatenmark
    25 g
  • Rotwein, trocken
    80 g
  • Wasser
    80 g
  • Petersilie zum Bestreuen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 75 mg
Białko 28 g
Kalorie 1377 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...